Skolebesøk

Er du nysgjerrig på Montessoriskolen Drammen eller er du usikker på om dette passer for ditt barn? Kom på skolebesøk!

Prøv deg som Montessorielev

Foreldre og barn kan komme sammen på skolen, eller den nye eleven kan komme selv. Dere kan delta i en skoletime eller en hel dag.  Da får ditt barn se hvordan det er å gå på Montessoriskolen Drammen. Alle skolebesøk er gratis.

Besøk på ettermiddagen

Noen elever er veldig sjenerte eller tilbaketrukket. Da kan det føles tryggere å komme etter at skolen og SFO er avsluttet. Da kan foreldre og barn titte rundt på skolen sammen med en av våre ansatte. Dere kan også ta dere en tur ned til skolens område i Skogliveien for å titte rundt på egen hånd.

Bruk kontaktskjemaet og fortell hvilken dag og hvilket tidspunkt som passer best for dere, så hører du fra oss. Vi gleder oss til å treffe deg!

Kontaktskjema